måndag 25 juni 2007

Abisko Mountain Lodge - perfekt utgångsläge för fjällvistelser oavsett tid på året!

Dick som står"dressed for success" i sin smakfullt inredda restaurang tillsammans med Zappa som vaktar hustru och hus medan husse flugfiskar!!


Hotellfoajé, sällskapsrum med storbildsTV, bar och reception integrerat i ett, tillsammans med en hångelhörna för flugbindare, ripjägare eller för andra valfria aktiviteter.


Abisko Mountain Lodge AB ägs och drivs av Mina och Dick Johansson. Anläggningen har genomgått en omfattande renovering det senaste året och håller en hög komfort och klass på såväl boende som mat och miljö. Hotellet har 30 bäddar i hotelldelen, en trevlig restaurangmiljö och ett erkänt bra kök, bastu och relaxavdelning samt hottub på gården. Dessutom finns 4st 5-bäddars stugor att hyra. En konferensbyggnad för upp till 50 personer i skolsittning komplett med nödvändig teknisk utrustning. Huvudbyggnaden innehåller dessutom ett sällskapsrum med bar och storbildsTV. Det bästa av allt är att anläggningen ligger i direkt anslutning till fjället med utsikt mot Lapporten och endast 50 meter från helikopterbasen, där helikoptern alltid står färdig att lyfta ut gäster för väntande äventyr på fjället oavsett om det är heliskiing under vinter och vår, som för övrigt är Dicks specialitet, flugfiskeäventyr sommartid eller för småviltsjakt på ripa under hösten. Boka in din fjällvistelse i god tid , helst redan i morgon. Väntar du för länge är det garanterat fullt.
Bokar gör ni på telefon: 0980-401 00,

Inga kommentarer: