torsdag 20 december 2012

GOD JUL önskar VAKKUNIVA-TARZAN:S KENNEL

Appetitt - För kräsna hundar som behöver det bästa. Vakkuniva-Tarzans Kennel fodrar med Appetitt

Vakkuniva Tarzan:s Kennel ber att få tacka alla vänner, bekanta, valpköpare och samarbetspartners för ett fantastiskt år 2012 med många fina resultat och glädjeämnen:

Tess blev Svensk Jaktprovs Champion på Dundretprovet efter sitt 1:a pris efter fågelarbete med resning, fällning  & apport. Tess har totalt lyckats knipa 8 finfina premieringar i Vinnarklass, Segrarklass och Elitklass på sammanlagt 17 starter i Sverige och Norge. Vilket ger en premieringsgrad på 47 % av totala antalet starter 2012. Tess vann också KJF:s Hund & Förarpokal 2012. och leder så långt även tävlingen Årets Breton i Sverige 2012 samt Ofoten Cupen.
Tess fick även Very Good på Vest-Finnmarks fuglehundsklubbs utställning i Alta under midsommarhelgen.

Vakkuniva-Tarzan:s T/R Tindra har jagats in under hösten 2012 och lyckades erövra sin allra första jaktprovspremiering på Dundret med ett 1:a pris i Unghundsklass. Ur valpkullen är det endast Tindra och Tiff som startats på jaktprov så långt. Under höstens jakt har det fällts 6 ripor och en tjäderhöna över Tindra på fina fågelarbeten. Tyvärr har fågeltillgången varit skral, men Tindra har ändå fått en mycket bra start på sitt jaktliv och har utvecklats mycket bra under det gågna året. Tack vare 1:a priset i UKL så kan vi med tillförsikt se fram emot Norges näst största högstatuslöp för unghundar: Arctic Cup i Alta i april 2013.  Vi är taggade till tusen.

Vakkuniva-Tarzans Kennels stamfader SJCH SUCH NUCH Suhlegan Tarzan är även han "still-going-strong", snart 14 år gammal. Tarzan har varit med på all jakt som bedrivits under hela hösten och det har fällts en hel del ripor över honom. Han håller fortfarande en mycket hög klass även om han inte springer riktigt lika fort och länge som förr. En fantastisk förebild för Tess & Tindra.

Jag har även fått många fina återkopplingar avseende utvecklingen av valparna efter Tess & René som alla verkar att utvecklas mycket positivt. Jag har under sommaren & hösten haft möjlighet att träffa de flesta valparna och med egna ögon kunnat se dem "in action".  Det finns mycket talang och potential i denna valpkull som lovar gott inför framtiden.

Jag vill ta tillfället i akt och tacka Appetitt Hundfoder och Robban Rosén för ett fantastiskt stöd under 2012. Jag vill också passa på att tacka Pet-food och Carola Öhman för förtroendet att även fortsättningsvis få möjligheten att tillhöra TEAM APPETITT.

Stort tack till er alla och en riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR.

/ Joachim, Tarzan, Tess & Tindra